Duurzaam Inzetbaarheidstraject
 1. Home
 2. Werknemers
 3. Duurzaam Inzetbaarheidstraject

Gebruikmaken van jouw talent

Als je duurzaam inzetbaar bent, ben je voor wat betreft je loopbaan op je toekomst voorbereid. Je kunt tijdig anticiperen op veranderingen die in je functie of werkomgeving plaatsvinden. Je weet immers wat je potentieel is en wat je zou willen ontwikkelen en ook wat goed bij jou past, of minder of juist helemaal niet. Het betekent dat je lekker in je vel zit en vitaal bent en weet wat je nodig hebt om die vitaliteit te behouden.

Door middel van het Duurzaam Inzetbaarheidstraject van Het Onderwijs Domein (her)ontdek je wie je bent, wat jouw potentieel is, wat jou energie geeft of juist energie kost, wat jouw behoeftes zijn, wat jij kan en wat je ontwikkelmogelijkheden zijn.

Voor wie

Het Duurzaam Inzetbaarheidstraject is er voor iedereen die duurzaam inzetbaar wil worden en blijven. Met dit traject krijg je een fundament op basis waarvan je keuzes kan maken met betrekking tot je loopbaan, nu en in de toekomst. Bijvoorbeeld als verandering van baan en/of werkomgeving aan de orde is. Of als je wilt doorgroeien binnen of buiten de organisatie waar je op dit moment werkzaam bent. Of als de inhoud van je functie of je werkomgeving verandert.

Regie over werkplezier

Iedere organisatie is aan veranderingen onderhevig. Dat vraagt flexibiliteit van medewerkers en dat doet weer een beroep op kennis, vaardigheden en gedrag. Het Duurzaam Inzetbaarheidstraject zorgt ervoor dat jij weet hoe mee te bewegen met veranderingen in functie of werkomgeving, nu en in de toekomst, zonder jezelf te verliezen. Jij pakt de regie over jouw loopbaan.

Focus op talent

Het Duurzaam Inzetbaarheidstraject is gebaseerd op de positieve psychologie. Jouw mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden staan bij ons centraal. Bij Het Onderwijs Domein ligt de focus op jouw talenten en competenties.

Meer betrokken, meer werkplezier

Na afronding van het traject ervaar je meer betrokkenheid en energie. En je zult zien: je krijgt (weer) meer plezier in je bijdrage aan de organisatie en de uitdagingen waar je mee te maken krijgt.

Meer weten of interesse?

Je kunt ons bellen op 030 208 1002 of ons contactformulier invullen.

HET TRAJECT


In 3 weken naar een nieuw perspectief

Het Duurzaam Inzetbaarheidstraject biedt een stevig fundament om nu en in de toekomst duurzame keuzes te maken. Het gaat om keuzes voor zowel jouw professionele als persoonlijke situatie. Het traject is individueel en exclusief en neemt ongeveer 3 weken in beslag. Gedurende het traject wordt je begeleid door een team van gekwalificeerde arbeidsprofessionals.

Intakegesprek

Dit is een inventarisatie van jouw behoeftes en toekomstige gewenste situatie onder leiding van een professional. 

KernTalenten-assessment (KTA)

Een gecertificeerd KernTalenten-analist begeleidt jou. Het KTA geeft inzicht in competenties, potentieel en motivatie. 

Diepte-interview

Samen met een arbeidspsycholoog ga je dieper in op de drijfveren, waarden en motieven. Ook krijg je inzicht in de mate waarin de KernTalenten zijn ontwikkeld tot competenties. 

E-portfolio

Alle resultaten verzamel je in een e-portfolio in de door onszelf ontwikkelde arbeidsmarktverkenner. Via dit systeem kun je jezelf presenteren bij (toekomstige) werkgevers. Je bent en blijft zelf eigenaar en beheerder van het e-portfolio.

 

HET RESULTAAT

 • Je hebt stilgestaan bij jouw talenten, wensen, vitaliteit, veerkracht en specifieke ontwikkelbehoefte
 • Je bent in beweging gekomen om jezelf te versterken waar nodig
 • Je kan jezelf krachtig en authentiek presenteren

  Meer informatie?

  14 + 6 =

  Pin It on Pinterest

  Share This