Executive Traject
  1. Home
  2. Werkgevers
  3. Executive Traject

Vitaal leiderschap

In de snel veranderende en complexe maatschappij is leiderschap tonen niet altijd eenvoudig. Het is wel steeds belangrijker om successen te behalen. Leiders van de toekomst zijn flexibel en effectief, hebben een missie en weten dus hoe om te gaan met verschillende en tegenstrijdige belangen. Het zijn leiders die impact hebben binnen hun organisatie en daarbuiten. Leiders die niet terugdeinzen bij tegenwind maar juist naar voren stappen met een inspirerende visie, een heldere strategie en het vermogen zich steeds weer aan te passen aan een nieuwe situatie.

Stap naar voren

Neem de regie over uw leven en organisatie. Doorbreek vaste patronen. Dit is uw persoonlijk leiderschapsmoment. U maakt keuzes voor kruispunten in uw loopbaan. U werkt aan vitaliteit, uw energie en positiviteit onder begeleiding van een Senior Executive Coach. Afspraken over tempo en data/tijden worden door de deelnemer en de coach samen gemaakt.

Voor wie

Het Executive Traject is voor schoolleiders, bestuurders, directeuren die willen zich willen ontwikkelen/innoveren vanuit inzicht en visie. Zij staan vaak alleen in het nemen van beslissingen en worden veelal geleefd door de waan van de dag. Het Executive Traject biedt een objectief, vertrouwelijk en kritisch klankbord om de eigen inzichten en ideeën te toetsen. Met de inzet van deze vorm wordt de kans op succesvol en plezierig besturen en ondernemen vergroot.

5 resultaatgebieden

  • beheersen van extreem complexe situaties
  • organiseren van creativiteit
  • inzicht in de rol van emotie bij verandering
  • verbinden met de omgeving
  • bouwen aan innovatieve vormen van leiderschap

Meer weten of interesse?

U kunt ons bellen op 030 208 1002 of ons contactformulier invullen.

HET TRAJECT

In het Executive Traject onderzoekt u als schoolleider, manager, directeur of bestuurder uw ‘mindset’, ambitie en passie. Een coach ondersteunt u om op deze thema’s te groeien. Het samenkomen van diverse inzichten creëert helderheid voor de toekomst. U ziet uw unieke kracht, inspiratie en overtuigingen als leider in een ander licht.

Het traject is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Persoonlijk verhaal

Waar staat u voor, welke richting wilt u op met uw team, wat is uw doel? Hoe kunt u dit op een persoonlijke en inspirerende manier uitdragen naar de rest van de organisatie? U gaat uw eindbeeld omschrijven en voelen.

De ladder van leiderschap

Gedurende een uitgebreid assessment verkrijgt u inzicht in de leiderschapsstijl die bij u past en hoe u uw persoonlijke kwaliteiten effectiever kunt inzetten.

Feedback als verbindende factor

U gaat aan de slag met feedback geven op een verbindende manier en u oefent met het constructief bespreekbaar maken van de onderstroom in uw team. U leert hoe u constructieve energie in het werkoverleg brengt.

Regie over uw toekomst

Met de verworven inzichten kunt u nieuwe wegen inslaan en nieuwe keuzes maken. Samen met de professional stelt u een actieplan op waarmee u blijvend aan de slag kunt.

Meer informatie?

14 + 2 =

Contractovername

Duurzaam Inzetbaarheidstraject

Pin It on Pinterest

Share This