1. Home
  2. Actueel
  3. Artikel
  4. Wat houdt ons loopbaantraject in?

Wat houdt ons loopbaantraject in?

Bij ons begint je loopbaantraject met het Duurzaam Inzetbaarheidstraject, een intensief traject van ongeveer drie weken. Samen met een coach ga je op zoek naar jouw drijfveren, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Als je deze in beeld hebt, ga je kijken naar passende keuzes, uiteraard weer onder begeleiding van een van onze loopbaancoaches. Een passende keuze kan een functie of opdracht zijn in de lijn van je huidige functie en ook een functie of opdracht in een andere richting. We nodigen je uit om vooral ook uit je comfortzone te komen en te durven dromen.

Na het Duurzaam Inzetbaarheidstraject ben je voldoende getraind om zelf de regie te nemen over jouw verdere loopbaan en ontwikkeling. Uiteraard maakt een plan van aanpak deel uit van jouw loopbaantraject. Tijdens het loopbaantraject krijg je diverse in- en externe opleidingen en cursussen aangeboden om je voor te bereiden op toekomstige functies.

Gedurende je hele periode bij Het Onderwijs Domein blijven we je coachen en ondersteunen om er zo voor te zorgen dat jij keuzes blijft maken die bij jou passen zodat je terecht komt op een plek waar je met jouw talenten en competenties aan de slag kunt!

Pin It on Pinterest

Share This