1. Home
  2. Archief
  3. Terugblik Kennissessie 10 oktober: Duurzaam inzetbaar worden en blijven!

Terugblik Kennissessie 10 oktober: Duurzaam inzetbaar worden en blijven!

Wat is duurzaamheid zonder jezelf te leren kennen? Als iets duurzaam is wil je weten waar het vandaan komt, welke materialen er gebruikt zijn en of het maatschappelijk verantwoord is verkregen. Hoe bijzonder is het om ook jezelf eens duurzaam onder de loep te nemen? Op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober 2019, gingen deelnemers tijdens onze kennissessie met elkaar in gesprek over wat duurzame inzetbaarheid is en hoe je ervoor kunt zorgen dat je het wordt en blijft!

De groep wordt uitgenodigd om na te denken over vragen zoals: Waar kom jij eigenlijk vandaan? Vanuit welke ervaringen en kennis heb jij je kunnen of mogen ontwikkelen? Gastheer Maurice van Bokhoven neemt de groep mee in de basis van werkplezier: dat wat je als kind graag deed! Het fundament van jouw persoonlijke duurzame inzetbaarheid. Ageeth van der Velden gaat vervolgens in op hoe je deze talenten kunt herkennen en opnieuw inzetten. En wat je kunt doen als je voor bepaalde zaken een ‘klein’ talent hebt. Tot slot neemt Marcel van Marrewijk de groep mee in de achtergrond van duurzame inzetbaarheid en hoe organisaties dit (niet) gebruiken. Het blijft schijnbaar lastig voor organisaties om hiermee om te gaan en voor mensen om bij hun werkplezier te komen!

We waren blij met Marcel van Marrewijk en zijn inspirerende presentatie! Blijf je graag op de hoogte van onze volgende sessies? Stuur dan een mail naar info@hetonderwijsdomein.nl of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Een impressie van de avond:

 

Pin It on Pinterest

Share This