1. Home
  2. Actueel
  3. Testimonial
  4. Henk van Rhijn over Het Onderwijs Domein

Henk van Rhijn over Het Onderwijs Domein

Voldoening en plezier halen uit je werk, daar ga ik voor!

Al een aantal jaar werk ik als manager bij diverse overheidsorganisaties. Daarbij vind ik het belangrijk om medewerkers te helpen bij het vinden van de baan die hun voldoening en plezier geeft. Toen ik zelf merkte dat ik geen voldoening meer haalde uit mijn werk ben ik ook zelf op zoek gegaan en kwam zo bij Het Publieke Domein terecht.

Daar werd ik gefaciliteerd om te onderzoeken welke baan goed bij mij past. Voor de invulling van managementtaken wist ik dat al. Dat was bij een eerder loopbaanonderzoek al eens vastgesteld en werd hier ook bevestigd. Maar verrassend genoeg werd ook duidelijk dat het beroep van docent erg goed bij mij past.

Het Publieke Domein en Het Onderwijs Domein faciliteren mij onder andere door opleidingen mogelijk te maken. Zo volg ik op dit moment mijn bachelor HBO-Management en de opleiding Doceren als 2e beroep. Voor die laatstgenoemde opleiding werk ik sinds kort ook voor diverse scholen, en doe zo ervaring op als docent in het onderwijs. Een geweldige ervaring waar ik heel veel voldoening en plezier uit haal!

Ik beveel iedereen van harte aan om de mogelijkheid te zoeken naar een baan die plezier en voldoening geeft. Je zult ervaren dat die baan er dan toe doet voor iedereen!

Pin It on Pinterest

Share This