1. Home
  2. Actueel
  3. Testimonial
  4. Celia Kolader over Het Onderwijs Domein

Celia Kolader over Het Onderwijs Domein

Per 1 januari 2020 ben ik in dienst gekomen van Het Onderwijs Domein en daarvoor was ik 13 jaar werkzaam bij De Haagse Hogeschool. Ik miste daar op den duur nieuwe uitdagingen en de kans op verdere ontwikkeling. Ik ben zeer tevreden over de tijd en ruimte die ik krijg om het oude achter mij te laten en mij te richten op een nieuwe, werkende toekomst. Met behulp van onder andere een assessment, gesprekken, coaching en trainingen zorg ik ervoor dat ik duurzaam inzetbaar ben en blijf. Ik heb ontdekt waar ik goed in ben en hoe ik de dingen in de toekomst anders kan aanpakken. Ik voelde na enkele weken mijn kracht en energie terugkomen en daar geniet ik nog steeds van. Het eerste deel van het traject heb ik nu achter de rug en ik ben nu vol enthousiasme op zoek naar die mooie, bij mij passende functie!

Pin It on Pinterest

Share This