1. Home
  2. Archief
  3. 2020 in perspectief

2020 in perspectief

December is voor velen een stressmaand waarin verplichtingen samenkomen met nostalgie, het nu en de wensen voor de toekomst. Ook nog druk bezig het jaar uit te rennen? De laatste ‘dingetjes’ doen voordat het nieuwe jaar weer begint? Een ding is zeker… 2020 gaat het jaar worden van het onderwijs.

Of je het nu wilt of niet, niemand ontkomt in december aan een moment dat je nadenkt over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Deze gebeurtenissen worden herinneringen in 2020 en je gevoelens worden gevoed met de muziek om je heen. December is duidelijk de maand van emoties. En dan komt het moment van realiteit! Het besef dat je bent wie je bent en hoe bijzonder het eigenlijk is dat de ‘kleine dingen’ HET verschil maken. Je gezin, je familie, je naasten en gezonder en bewust leven! Een moment van besef dat je het anders wilt gaan doen in 2020. Dat je meer tijd gaat vrijmaken voor je naasten. Jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar: ik ga het allemaal anders doen.

Voor je het weet, ben je vele nieuwjaarsborrels verder en komt januari alweer aan zijn einde. De kerstversiering is weer opgeruimd en de winter wandelt op zijn gemak naar de lente toe. En alle goede voornemens zijn opeens niet meer dan een herinnering. Of toch niet?

Neem de regie in 2020

Koester je naasten, durf te genieten van de kleine dingen en help een ander het geluk te vinden. Maak van 2020 het jaar van ‘jouw werkplezier’. Want als jij je werkplezier uitstraalt, zal de wereld om je heen ook stralen van energie. En dat gun ik iedereen!

Proost op een fantastisch mooi en warm 2020!

Maurice

Pin It on Pinterest

Share This