Interim-Talentmanagement
 1. Home
 2. Werkgevers
 3. Interim-Talentmanagement

Gebruikmaken van aanwezig talent 

De grote innovatieve veranderingen en vernieuwingen binnen het onderwijs brengen veel leer- en ontwikkelingsvragen met zich mee. Organisaties en onderwijsprofessionals hebben een hoge mate van flexibiliteit en veerkracht nodig om overeind te blijven in deze turbulente tijd. Het Onderwijs Domein ondersteunt bij talentmanagement zodat kennis en kunde uw organisatie versterken en het aanwezige talent duurzaam wordt ingezet.

Talentmanagement

Onze ervaren talentmanagers zijn doortastend waardoor zij zich snel de organisatie en processen eigen maken. Zij zijn praktisch en mensgericht, analyseren, innoveren en implementeren. Onze managers komen zelf uit het onderwijs en hebben daardoor ruime ervaring binnen het werkgebied. Zij laten zich daardoor niet snel van de wijs brengen. Interim talentmanagers van Het Onderwijs Domein zijn bevlogen, enthousiast en professioneel.

Veranderingen inzetten

Uw organisatiedoelstellingen komen sneller tot realisatie met onze talentmanagers. Zij doorzien de pijnpunten en beschikken over kennis en vaardigheden om de gewenste verandering in te zetten. De werksfeer verbetert doordat zij goed kunnen luisteren en met humor reageren en verbinden met anderen. Uw team van onderwijsprofessionals komt zo in een positieve flow zodat zij de regie nemen over hun talent en werk.

Liefde voor het onderwijs

Het Onderwijs Domein is een organisatie met hart voor het onderwijs. Wij delen met plezier vakkennis en ervaring met de wereld om ons heen. Wij zijn ondernemend en vinden het belangrijk om werkplezier te hebben in ons vakgebied en met elkaar en dragen dit graag uit.

Meer weten of interesse?

U kunt ons bellen op 030 208 1002 of ons contactformulier invullen.

  WAT WIJ BIEDEN 

  Onze talentmanagers zijn inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging of uitbreiding of het begeleiden van veranderprocessen, teamversterking of onderwijsvernieuwing.

  Onze professionals zijn

  • stevig en authentiek
  • mensgericht en analytisch sterk
  • sterk in teambegeleiding
  • daadkrachtig en besluitvaardig
  • motiverend
  • gedreven en kwaliteitsgericht
  • gefocused op innovatie binnen het onderwijs

  Meer informatie?

  5 + 5 =

  Contractovername

  Duurzaam Inzetbaarheidstraject

  Share This