1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsbericht
  4. Aanmelden live webinar Contractovername

Aanmelden live webinar Contractovername

21 dec 2020

Met veel plezier nodigen wij je uit voor ons eerste live webinar!

Op donderdag 28 januari 2021 van 15:00u tot 16:00u gaan we in gesprek met Wilma Hanskamp, als HR-adviseur verbonden aan De Haagse Hogeschool en Herre Trujillo, als HR-adviseur verbonden aan Het Onderwijs Domein. We interviewen onze gasten over wat mobiliteit betekent binnen een organisatie en kijken naar het proces en de inhoud van contractovername en talentmanagement.

Het kan voorkomen dat de inzetbaarheid van een medewerker verschuift van vrijwillige naar gedwongen mobiliteit. Dit vraagt om een zorgvuldige aanpak: wie is deze persoon en wat zijn mogelijkheden en zijn of haar ambities? Het vraagt ook om een aanpak die de financiële risico’s wegneemt.

Hoe gaat jouw organisatie om met mobiliteit? Wat zijn de mogelijkheden voor medewerkers en hoe (goed) werken deze oplossingen voor de werkgever en werknemer?

We nemen de tijd voor alle vragen, bespreken de mogelijke oplossingen en onze aanpak met het Duurzaam Inzetbaarheidstraject (DIT) en behoud van rechtszekerheid. Met als doel de inzet van talent en behoud van werkplezier!

Zowel managers als medewerker zijn welkom bij dit webinar.

Locatie:               Online

Datum:                28 januari 2021

Tijd:                    15:00 – 16:00u

 

Aanmelden of vragen?

Stuur een e-mail of maak gebruik van ons online inschrijfformulier. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van ons een bevestiging. Uiterlijk vijf dagen van tevoren ontvang je de link naar de livestream van het webinar.

Bekijk de flyer Webinar Contractovername

 

Share This